onsdag 6. februar 2013

Lys og skygge + frost

Fantastisk flott vintervær i dag. Fikk nesten litt Påske-fornemmelse, og tok Canon'en med på tur. Det endte med knall og fall, men jeg klarte heldigvis å få en hånd under kameraet slik at det kom uskadet fra fallet. Jeg ble gul og blå, men pytt :-)Sjekk frostrøyken på høyspentmastene:
15 kommentarer:

Joop Zand sa...

Good shots Irén....i like them

Greetings, Joop

Kathrine sa...

Ai ai! Du berget det viktigste ser jeg, hehe..
Aner ikke hvor mange knall og fall jeg har hatt, men det gjelder å berge det som berges skal, nemlig kamera,)
Ikke glatt her enda, bank i bordet. Kommer nok, værste jeg vet, for jeg er ute hver dag. Sliter brodder og ramler likevel.
Men du fikk fine bilder, flott blått lys i de! Frostrøyk er nydelig.

:)

Fjällripan sa...

Oj vilken tur att kameran klarade sej :)) Men man kan slå sej riktigt illa när man försöker skydda den , istället för sej själv...men det verkar ju ha gått bra :)

Sååå fina, härliga bilder!

Monica sa...

He, he... berges det som berges kan! Håper du kom unna med "bare" blåmerkene da,- fine bilder fra turen fikk du i alle fall!
Fin kveld til deg:)

M sa...

Tur att ni klarade er hyggligt båda två. Föredra själv få lite blåmärken än att få en förstörd kamera. Har också halkat runt idag men utan kamera. Kan bli riktigt halt under nysnö på gångbanor.
Fina bilder med ett härligt dovt men ändå klart blått ljus.
Må så gott,
M

Trollstubben foto sa...

Hei
Nydelige vinterbilder.
Godt at du ikke brakk oe da.
Ønsker deg god bedring.
Klems

Anonym sa...

Morron ! Fina bilder med frost och skuggor. Här är det ca 2 dm med snö och -1,2 grader. Ha det bra !

Digi-Irma sa...

Beautiful pictures Iren, I love this.
Greetings Irma

Leonora sa...

Ojda, så godt det gikk bra med kamera iallefall da :-) Nei huff, håper du ikke har det altfor ille, det høres ikke morsomt ut dette her. Men fine bilder fikk du iallefall -det skal du ha! God bedring til deg!

Karina sa...

Fine vinterbilder. Likte spesielt bilde 2 godt. Utrolig vakkert og stemningsfullt:) Trær dekket av snø på den måten, er kjempefint å se på!

Anne sa...

Du måtte virkelig ofre for disse vakre bildene skjønner jeg, men trærne og det vesle strået skinner jo som gull!!!! så noe fikk du igjen heldigvis. Ikke enkelt, en går helt i sin egen verden og surrer rundt, og da er det lett å tråkke feil. Det kunne så absolutt gått værre da :-)

Godbedringklem til deg :-)

Tone sa...

Hadde meg et godt fall på glatten selv ene dagen, og jammen sang det i alle lemmene ;) Det er jammen ikke greit å falle så lang vi er :D Håper du har kommet deg fra fallet, og bra at ikke canon ble skadet. Herlige bilder fra den vakre frosten vi har!

Irene sa...

Fine "frostbilder". Godt at Mr. Canon kom uskadet i fra det, og du likedan. Blåmerker kan vel tåles så lenge det ikke er snakk om brudd. Håper du nå er like fin igjen!

Irene :)

Gunnar Hustad sa...

Feiende flott!

Jill c",) sa...

Fantastisk lys og stemning:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...