onsdag 10. oktober 2012

En oase av en bakgård

Sammen med 15 andre herlige fotoentusiaster dro jeg på fototur til London. Fór en helg: Motivene sto i kø, latteren satt løst og minnene varer evig :-)Midt i travle London finnes det en fredelig og fargerik oase i form av en liten bakgård: Neal's Yard. Her gikk vi tilbake flere ganger, for det er en opplevelse å være der enten en fotograferer eller ikke. Kaféer og små nisjebutikker tett i tett, og små kafébord på uteplassen. Av hensyn til personvernet kan jeg ikke legge ut bildene jeg tok av det koselige miljøet midt i bakgården.

Bildet under: Inn det smale smuget ved tønnene finner du veien til Neal's Yard :-)Denne livaktige figuren i tilnærmet full størrelse sto like innenfor døren til en kafé. Vi var flere som skvatt da vi fikk et glimt av den i øyekroken når vi var på vei forbi: Den sto faktisk og svaiet hele tiden... :-)


Artig tekst :-)
Duene lever et utfordrende liv. Ikke lett å parkere stjerten innmellom alle piggene...


7 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Jøss så artig dere må ha hatt det! Sikkert inspirerende å dra på en slik tur med likesinnede!
Stilig den figuren, tror jeg ville lurt litt jeg også - den så livaktig ut. Og det huset med karmene i flere farger er jo sjarmerende da! :)

Leonora sa...

Oj det hørtes jo helt fantastisk ut - å kunne traske rundt i London, og at alle skjønner at man faktisk må stoppe i tide og utide og ta bilder! Og masse fine bilder har du her, så gøy å se.

Anonym sa...

Hej! Ja i London och England måste det finnas många saker att fota och titta på. Ha det gott !

Wenche sa...

Oy så koselig dette var, har aldri hørt om Neals Yard jeg.. og har vært i London mange ganger samt ei venninne har bodd der...så dette må jeg se neste gang. Så gøy å dra med så mange fotoentusiaster...jøjje meg..det hadde vært noe :0)
PS ! Takk for tipset angående foto. Jeg har ikke photoshop desverre (skulle gjerne hatt det...men da tror jeg at jeg trenger et kurs;0)). Men, etter at jeg nå har kommet hjem igjen har jeg tilgang på Iphoto igjen så nå har jeg klart å fikse bort lampa ;0)

Trollstubben foto sa...

Hallo
Så herlige bilder du tok i London.
Knallfine.
(Tusen takk for besøket og rosen)
alltid koselig med positiv tilbakemelding.
Sommerminner kan jo være så mangt vet du.
Klems fra meg

Hegis sa...

Heisan, fine London bilder:o) og takk for fin kommentar på bloggen min, alltid kjekt med nye som stikker innom:o) Kommer til å følge med her videre ja:o)

Fjällripan sa...

Å så härligt!! Fina o läckra bilder! jag har faktiskt aldrig varit i LOndon, men kanske det blir en tripp dit i framtiden...:)

ps Jag råkade radera dina kommentarer på Rädd i skogen på min blogg, skulle trycka på publicera men tryckte på radera....och jag hann inte ens läsa dem...så trist. ds

Ha det gott! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...