tirsdag 25. oktober 2011

En krykke her, en dråpe der...

Også jeg som gledet meg så mye til denne høsten med nytt utstyr til kameraet. Krykker og fotosafari går ikke helt hånd i hånd... Ja, ja, det kommer flere anledninger :-)I mellomtiden har jeg blitt inspirert av en herlig fotoglad gjeng på Fb. Der strømmer det på med de lekreste dråpe/vannbilder m.m. I dag rigget jeg meg til på kjøkkenet med farget glasskål med farget vann oppi og satte i gang. 
Dråpebilder er ikke det enkleste, men da er gleden desto større når resultatene begynner å vise seg. Er langtfra i mål, men det var moro lell :-)
Hvor lenge jeg kommer til å hinke på krykker får tiden vise. Det kan godt hende det blir dråpebilder eller lignende innen jeg kan gå på fotosafari igjen ;-)


Hilsen den FotoFokusFrustrerte

.

4 kommentarer:

Fjällripan sa...

Men så trist med kryckor...men fantastiskt fina droppbilder! Måste pröva jag också...men jag har ju ingen aning om hur man gör...får prova mej fram. Tack för inspirationen och jag ser fram emot fler droppbilder av dej :)

Tristan sa...

Synd med krykkene, men da er det jo suppert å få til noe lokalt i hjemmet.

VALKYRIEN sa...

Trist med de krykken da! Ikke lett å manøvrere kamera og greier når man er avhengig av krykker.
Men du fikk jo til noen flotte bilder på kjøkkenet! Har aldri forsøkt det der jeg....kanskje på tide! Lekkert ble det hos det i allefall!

Wenche sa...

Så dumt me krykker da, men ser du har funnet en løsning i nærheten. Morro med vann :0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...